Warta

Keramik India Asia mangrupikeun paméran taunan anu penting sareng rapat bursa pikeun industri keramik sareng ubin India.Exhibitors némbongkeun runtuyan mesin sarta parabot panganyarna industri keramik jeung ubin urang, bahan baku kualitas, instrumen analitik jeung eksperimen, keramik teknis, parabot gudang, penanganan bahan jeung produk jeung jasa nu patali industri lianna.Salaku hiji-hijina paméran B2B di India sareng industri ubin, Pameran Industri Keramik Internasional India dilaksanakeun di Paviliun di Gandhinagar, Gujarat, India, ti 15 dugi ka 17 Pebruari 2023, kalayan sakitar 100+ paméran ti 11 nagara anu nunjukkeun produk inovatif anu nutupan keramik. mesin, bahan baku jeung asesoris.Éta narik langkung ti 6,440 sémah.ceramitec Cina jeung Ceramitec di Jerman nu ngarojong paméran ka Keramik Industri Fair India, babarengan diayakeun ku Xinzhilian Exhibition Services Co., LTD jeung Messe Munich.Salaku paméran industri keramik sareng ubin panggedéna di Asia, Pameran Industri Keramik Internasional India 2023 bakal ngabagéakeun langkung ti 100 paméran ti India, Cina, Eropa sareng nagara-nagara sanés dina 15-17 Pebruari 2023, kalayan aréa paméran langkung ti 7,000 méter pasagi. .

 

KAMI, DAGONG-MEGA CERAMIC kalayan tulus ngajak anjeun ka India Ceramics Asia, 2023.

DAGONG-MEGA CERAMIC ngondang yo1

Company jeung produk bubuka

DAGONG-MEGA CERAMIC ngajak yo2

Kabanggaan kami:
1.BALL GIL

DAGONG-MEGA CERAMIC ngajak yo3

DAGONG-MEGA nyaéta Cina pangbadagna, pabrik ball mill paling profésional, oge kahiji hiji pabrik ball mill ku robot Jerman, kalawan sajarah leuwih ti 50 taun.

Kauntungan utama nyaéta:

(1) motong plasma otomatis

(2) Ultrasonic retakan detecting tina irung spindle.

(3) Las ku robot Jerman, ngajamin euweuh produksi bédana.

(4) tungku listrik annealing pikeun ngaleungitkeun stress las.

2. ROLLER keramik

 DAGONG-MEGA CERAMIC ngajak yo4

DAGONG-MEGA suhu luhur roller keramik, diadopsi sakabeh téhnologi ngahasilkeun Éropa, boga résistansi suhu luhur, kakuatan bending tinggi, deformasi leutik dina suhu luhur, résistansi shock termal alus teuing, leungitna low, straightness alus, ukuran biasa, lemes jeung beberes bata transporting jsb ., Bisa dipaké dina kilns roller béda pikeun ubin témbok, ubin lanté, ubin vitrified jsb.

3.BOLA ALUMINA

 DAGONG-MEGA CERAMIC ngajak yo5

DAGONG-MEGA bal alumina, dibentuk ku ISO-statis mencét jeung téhnologi rolling Jepang, kapadetan tinggi jeung karasa nu bisa ngamajukeun efisiensi grinding, ngurangan waktu grinding jeung ningkatkeun kapasitas produksi ngaliwatan ngaronjatna spasi grinding sadia, loba dipaké dina keramik, warna, semén, bahan refractory, industri pertambangan jsb.
4.TITANIUM DIOKSIDA

DAGONG-MEGA CERAMIC ngajak yo6

DAGONG-MEGA titanium dioksida tiasa ngabantosan para nasabah pikeun ngagentos sababaraha kelas 98,5% sareng ngirangan biaya produksi.


waktos pos: Jan-06-2023